Πάει και για Ισνάλντο με…ντρίπλα

Πάει και για Ισνάλντο με…ντρίπλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικό φίνις έκανε η ΑΕΚ στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Πέραν των Σουκουλίνι και Πέκχαρτ που φόρεσαν ήδη τα «κιτρινόμαυρα», σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η Ενωση είναι πολύ πιθανό να “κλείσει” τελικά και τον Οράσιο Ισνάλντο. Αν και μέχρι πριν από λίγα 24ώρα η μεταγραφή φαινόταν να «ναυαγεί», με…ντρίπλα που θα ζήλευε και ο Μπουονανότε, η ΑΕΚ προσπαθεί να …καπαρώσει τον 23χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό από τώρα για το καλοκαίρι.

Το πρόβλημα ήταν πως η Νιούελς στην οποία ανήκε ο παίκτης, αξίωνε περισσότερα χρήματα απ’ όσα είχαν αρχικά συμφωνηθεί. Οι Αργεντινοί ήξεραν πως ακόμα και αν το καλοκαίρι τους έμενε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν ένα σημαντικό ποσό από τα τροφεία που επιδικάζει η ΦΙΦΑ. Η ΑΕΚ όμως βρήκε φόρμουλα για να κλείσει από τώρα τον Ισνάλντο.

Στο νέο …σχέδιο υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο (και πιθανότερο, αν προχωρήσει η υπόθεση) είναι να προκύψει συμφωνία με τη Νιούελς Ολντ Μπόις για την άμεση παραχώρηση του Ισνάλντο και ταυτόχρονος δανεισμός του σε κάποιον σύλλογο της Αργεντινής (με πιθανότερο προορισμό την Ντεφένσα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε το προηγούμενο διάστημα). Ετσι, ο Ισνάλντο θα ανήκει στην ΑΕΚ και θα παραμείνει ενεργός ως το καλοκαίρι παίζοντας στην πατρίδα του, όταν και θα έρθει στην Αθήνα για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να υπογράψει από τώρα και μέχρι τον Ιούνιο να έρθει στη χώρα μας μόνο για προπονήσεις και φιλικά ματς με την Ένωση μέχρι να ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ.

Φαίνεται ότι ο Αργεντινός είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύουν οι “κιτρινόμαυροι”, γι’ αυτό και επιμένουν για την απόκτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X