Με εντολή Πογιέτ το πέναλτι ο Μπουονανότε

Μελετά τις επιλογές για τη μεσαία γραμμή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στιγμή…αμηχανίας επικράτησε όταν ο Ράφικ Τζεμπούρ κέρδισε το πέναλτι χθες στο ΟΑΚΑ. Οχι γιατί δεν ήταν σωστή η υπόδειξη του Καλογερόπουλου αλλά για το ποιος θα το εκτελέσει. Ο Μάνταλος πήρε την μπάλα για να τη στήσει στην άσπρη βούλα αλλά η εντολή του Πογιέτ ήταν διαφορετική. Ο Ουρουγουανός τεχνικός- με τους παίκτες του πάντως να γυρνούν και να κοιτάζουν προς τον πάγκο ως όφειλαν- έδωσε εντολή να εκτελέσει το πέναλτι ο Μπουονανότε.

Οι ποδοσφαιριστές του, ωστόσο, δεν μπορούσαν να τον ακούσουν με αποτέλεσμα ο Πογιέτ να…επιστρατεύσει τη…νοηματική. Με χαρακτηριστικές κινήσεις έδειξε ότι ήθελε να εκτελέσει το πέναλτι ο Μπουονανότε μια και επιλογή του είναι όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο ο «Enano» να παίρνει αυτός την ευθύνη.

Τελικά, τα έφερε έτσι η μοίρα που στον πίνακα των σκόρερ το όνομά του το έβαλε ο Μάνταλος, μετά την απόκρουση του Καντινοίμρη και το ριμπάουντ που πήρε ο Ελληνας διεθνής μέσος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X