Επιστροφή στα... βάσανα και Κόροιβος ενόψει

Επιστροφή στα... βάσανα και Κόροιβος ενόψει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος μήνας, ίδιες συνήθειες για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Φεβρουάριος έφτασε και μαζί οι παίκτες της Ένωσης ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα παρκέ για να ξεκινήσουν προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (06/02, 16:30).

Η νίκη στα Τρίκαλα τονώνει μεν την αυτοπεποίθηση όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, όμως ανήκει στο παρελθόν. Η συνέχεια είναι δύσκολη και απαιτητική, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα. Ο στόχος, άλλωστε, είναι ξεκάθαρος. Να κατακτήσει η ομάδα την τρίτη θέση και να δείξει την δυναμική της.

Έπειτα, λοιπόν, από το ρεπό της Κυριακής (31/01) ο Γιούρι Ζντοβτς και οι παίκτες του ετοιμάζονται να τα ξαναπούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ώστε να ξεκινήσει και τυπικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα από την Ηλεία. Ο στόχος είναι η διατήρηση της τρίτης θέσης της βαθμολογίας, ήτοι η νίκη που θα επεκτείνει το νικηφόρο ρεκόρ της ομάδας.

Στην προετοιμασία αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών ο Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στα Τρίκαλα, λόγω ίωσης, όμως αναμένεται να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X