Aρθο: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ, θέλω να μείνω»

Aρθο: «Είμαι καλά στην ΑΕΚ, θέλω να μείνω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θέσαρ Aρθο… απάντησε στις πληροφορίες που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τη Βέροια, στο οποίο πέτυχε και ένα γκολ του οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ στο φινάλε του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA​:

Για το γκολ που πέτυχε, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ: «Η αλήθεια είναι ότι… τρελαίνομαι για να βάλω ένα γκολ. Κάθε φορά που έχουμε ευκαιρία το σκέφτομαι και θέλω να σκοράρω. Ειδικά μπροστά στον κόσμο μας, που μας έρχεται και μας υποστηρίζει. Αλλά τι να κάνουμε; Ατυχία».

Για το 8Χ8: «Το μυστικό είναι η οργάνωση. Από τη στιγμή που ήρθε ο νέος προπονητής έχουμε προσπαθήσει να προσαρμοστούμε σε αυτά που ζητάει. Έχουμε ξεκινήσει με την αμυντική οργάνωση, προχωρούμε στην επιθετική οργάνωση. Έχουμε ποιότητα μπροστά. Σήμερα, για παράδειγμα, δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά πετύχαμε τρία γκολ».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του: «Είναι όλα φήμες. Είμαι δεμένος με την ομάδα, είμαι ευχαριστημένος και με την ΑΕΚ και τον προπονητή μου. Θέλω να συνεχίσω και είμαι πάρα πολύ καλά στην ΑΕΚ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X