Νίκες για ΠΑΟ και Ξάνθη

Νίκες για ΠΑΟ και Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O ΠΑΟ πέρασε από τα Περιβόλια, με σκορ 3-2 κόντρα στον Πλατανιά, πετυχαίνοντας το τρίτο σερί διπλό τους στο πρωτάθλημα, παραμονεύουν πίσω από την ΑΕΚ.

Ο Καλτσάς «χτύπησε» εις διπλούν (στο τέλος του πρώτου μέρους και στις αρχές του δεύτερου), ο Κλωναρίδης έβαλε εξίσου το λιθαράκι του και το τριφύλλι έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τα Χανιά παρά την μεγάλη προσπάθεια των γηπεδούχων που μείωσαν δύο φορές με τους Ράμο και Γουνδουλάκη.

Πύρρειος αναδείχθηκε η νίκη για τον Παναθηναϊκό που «έχασε» με τραυματισμούς τους Τελάντερ-Μπουμάλ στην επανάληψη και υπάρχει αγωνία για την κατάστασή τους. Η αποχώρηση του Δανού «ανάγκασε» τον Εσιέν να παίξει ως στόπερ (ελλείψει άλλων επιλογών), κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους Κρητικούς (και με την είσοδο Μιλούνοβιτς) να πετύχουν και τα τέρματά τους και να μείνουν στο «κόλπο» θετικού αποτελέσματος.

Λόγους και μάλιστα… δύο, ώστε να συνεχίσουν άπαντες στην Ξάνθη να τον θεωρούν την πιο σημαντική καλοκαιρινή μεταγραφή, έδωσε ο Ντάνι Νιέτο.

Ο 24χρονος Ισπανός σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Ηρακλή, στην αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική της Super League και έχοντας… άξιους συμπαραστάτες τούς εξαιρετικούς Λουσέρο και Ορφανίδη, που έκαναν ό,τι ήθελαν στα Πηγάδια, έδωσε… τρίποντο (2-0) μετά από οκτώ αγωνιστικές στους Ακρίτες, που… καθάρισαν με την υπόθεση παραμονής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X