Μπανγκουρά ή Ζονγκό για φινάλε

Μπανγκουρά ή Ζονγκό για φινάλε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Φινάλε με μια ακόμα μεταγραφική κίνηση θέλει να κάνει η ΑΕΚ, όπως υποστήριξε νωρίτερα ο Γκουστάβο Πογιέτ, ενισχύοντας το ρόστερ στα άκρα της επίθεσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr από την Ισπανία, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Λας Μπανγκουρά της Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά και με τον Τζόναθαν Σαντί Ζονγκό και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες (αν τελικά γίνει τρίτη μεταγραφή) ένας εκ των δύο να ντυθεί στα χρώματα της ομάδας.
Ο Μπανγκουρά είναι 23 χρονών διεθνής μεσοεπιθετικός με την Εθνική Γουινέας, με την οποία έχει 12 συμμετοχές και ένα γκολ. Στη Ράγιο παίζει από το 2010, όταν ο ισπανικός σύλλογος προβιβάσθηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν κι από τότε αποτελεί μόνιμο στέλεχος της ομάδας, με εξαίρεση την περσινή σεζόν που δόθηκε δανεικός στην Γρανάδα. Το καλοκαίρι επέστρεψε και μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 16 αγώνες.
Σε ότι αφορά στον Ζονγκό, την περίπτωση του οποίου σας αποκάλυψε το enwsi.gr μετά τα μεσάνυχτα της 29ης Ιανουαρίου, παραμένει ένας από τους δύο βασικούς στόχους της Ένωσης. Ο άσος της Αλμερίας, επίσης διεθνής, αλλά με τη Μπουρκίνα Φάσο, είναι 26 ετών και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ εδώ τα τελευταία 24ωρα.
Όλα δείχνουν ότι σε περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει και τρίτη μεταγραφική κίνηση, αυτή θα είναι ένας από τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X