Μαυρίλα

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμβαίνει σπάνια, αλλά όταν παίζεις όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και η αποτυχία. Ακόμα και όταν συμβαίνει με παταγώδη τρόπο, όπως αυτός που είχαμε εμείς χθες. Καμία πετυχημένη πρόβλεψη, είναι πραγματικά σπάνια. Αλλά ήταν δύσκολη μέρα και έγινε δυσκολότερη αφού αρκετοί επέλεξαν ανίκανες ομάδες (ιδέ Λίβερπουλ, ΠΑΟΚ, Πανθρακικός). Η Interwetten είναι φορτωμένη και με σούπερ προσφορές και οι προτάσεις για την Κυριακή οι εξής

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΑΕΚ – ΒΕΡΟΙΑ GOAL GOAL 2,55
Θα πάω με την παράδοση. Οσοι ενημερωθήκατε νωρίτερα για την ιστορία των αναμετρήσεων με τη Βέροια, θα διαπιστώσατε πως δεν έχει σκοράρει μόνο δύο φορές σε 14 ματς. Αν και ο Πογιέτ δίνει βάση στην άμυνα, πιστεύω πως γκολ θα υπάρχει και από τις δύο ομάδες.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΕΚ – ΒΕΡΟΙΑ over 2,5 (1.65)
Η ΑΕΚ κάνει τουλάχιστον 2 γκολ με τέτοιες ομάδες στο ΟΑΚΑ, ενώ μπορεί να τα ξεπεράσει και να κάνει και μόνη της over. Η Βέροια πάντα κάνει καλές και πολλές φάσεις στα παιχνίδια της και ψάχνει το γκολ. Και έτσι το over έρχεται είτε με αυτήν, είτε χωρίς αυτήν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ GOAL GOAL (2,15)
Οι γηπεδούχοι αν και δεν σκοράρουν κατά ριπάς, μέσα στα Χανιά βρίσκουν τον τρόπο. Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Παναθηναϊκός για να μας δικαιώσει.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2 (3,20)
Δεν καταλαβαίνω καθόλου τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων, απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς και που με τον Μοντέλα στον πάγκο έχει στρώσει.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1 (1,60)
Βελτιωμένη η Ξάνθη, το έδειξε εναντίον του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ πρόσφατα. Της λείπουν τα αποτελέσματα και νομίζω πως ήρθε η ώρα για μια νίκη μετά από 8 ματς. Ο Ηρακλής ταλαιπωρημένος λόγω Κυπέλλου χωρίς Ρομάνο, Περόνε και τον Λεοζίνιο χωρίς δικαίωμα συμμετοχής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΚΑΠΙΡΗΣ 79,4
2.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 77,45
3.ΤΣΙΛΗΣ 63,05
4.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 56,14
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 32,77
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X