O Dimi "σκιαγραφεί" τον Σουκουλίνι στο enwsi.gr

O Dimi "σκιαγραφεί" τον Σουκουλίνι στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος οδηγεί εκ του ασφαλούς την Μίντλεσμπρο στον δρόμο προς την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ πραγματοποιεί μια ακόμα εξαιρετική σεζόν στην Αγγλία και τους τελευταίους μήνες ήταν συμπαίκτης με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης. Τον Μπρούνο Σουκουλίνι, ο οποίος αναμένεται απόψε στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Το enwsi.gr επικοινώνησε με τον “Dimi” και του ζήτησε να σχολιάσει την κίνηση της ΑΕΚ να εντάξει στο δυναμικό της τον Αργεντινό αμυντικό χαφ, αλλά και να “σκιαγραφήσει” το προφίλ του, έτσι ώστε να γνωρίζει ο κόσμος της ομάδας τι πρέπει να περιμένει απ’ αυτόν.

“Με την απόκτηση του Σουκουλίνι, η ΑΕΚ δείχνει ότι έχει διάθεση να ανέβει επίπεδο, αφού πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει πολλά στη μεσαία γραμμή”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τερματοφύλακας και συνέχισε:

“Με την εμπειρία που έχει αποκομίσει τόσο από την παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι όσο και από τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε, μπορεί γενικά να φέρει κάτι διαφορετικό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν προσαρμοστεί γρήγορα είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα”.

Σε ότι αφορά στα χαρακτηριστικά στοιχεία που έχει ο Μπρούνο Σουκουλίνι στο παιχνίδι του, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ανέφερε:

“Είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Σοβαρός και συγκεντρωμένος μέσα στο γήπεδο,ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων δείχνει ότι έχει διάθεση να προωθείται, με σκοπό να βοηθήσει και δημιουργικά την ομάδα. Έχει ηρεμία στο παιχνίδι του και πάντα μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που τους χαρακτηρίζουμε ως “εργατικούς” μέσα στο γήπεδο και το στοιχείο αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη της μεσαίας γραμμής”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X