"Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό το απαράδεκτο πράγμα που έγινε"

Εικόνες από το Τρίκαλα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούρι Ζντοβτς στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τα Τρίκαλα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος αποτέλεσε τον έκτο παίκτη του συνόλου, ενώ τόνισε πως ακόμα και εάν έχανε η ΑΕΚ εκείνος θα έμενε ευχαριστημένος από τους παίκτες του.

Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι η αποστολή της ΑΕΚ χθες δεν βρέθηκε στο τοπικό club της Original 21 στα Τρίκαλα, με τον ίδιο τον Ζντοβτς να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ο Σλοβένος προπονητής δήλωσε αρχικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό το απαράδεκτο πράγμα που έγινε χθες. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Ζητάμε συγνώμη».

Από εκεί και πέρα, για το ματς, ο Ζντοβτς υπογράμμισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος μας, ήταν ο… έκτος παίκτης μας. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς τον κόσμο μας. Όσο και αν σας φανεί χαζό, ή περίεργο, ακόμα και αν χάναμε σήμερα, εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος από την ομάδα. Κάναμε αυτό που έπρεπε, αν και κάναμε κάποια λάθη. Πουλήσαμε ανεξήγητα κάποιες μπάλες. Παίξαμε όμως καλή άμυνα, παλέψαμε και αξίζαμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο κόουτς και στην ομάδα του, για την προσπάθεια και την εικόνα τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X