Σιμόες: «Νιώθω καλά στην ΑΕΚ»

«Δένει» τον Σιμόες για το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από το ενδιαφέρον ενός σπουδαίου κλαμπ όπως είναι η Μονακό, αλλά ξεκάθαρος πως αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Αντρέ Σιμόες έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον των Μονεγάσκων για την απόκτηση του. «Το να παίξεις στη Μονακό είναι ένα βήμα, αλλά νιώθω καλά στην ΑΕΚ και θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Πορτογάλος μέσος στη Record της πατρίδας του.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει πως: «ο Ζαρντίμ θέλει τον Σιμόες στη Μονακό και μάλιστα έχει επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη. Ο Σιμόες από την πλευρά του από τη στιγμή που επέλθει συμφωνία ΑΕΚ και Μονακό για την παραχώρησή του δεν θα αντισταθεί και θα δεχθεί την προσφορά που θα του γίνει. Ωστόσο, ο παίκτης έχει 1,5 χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας δεν δείχνει πρόθεση να τον πουλήσει αυτόν τον μήνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X