Θέλει τη νίκη και τη θέλει…άνετα

Η νέα ΑΕΚ στο μπλοκάκι του Γιούρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά να το κάνει με πιο άνετο τρόπο και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, ταξίδεψε η ΑΕΚ για τα Τρίκαλα. Σήμερα το απόγευμα η «Βασίλισσα» φιλοξενείται από την τοπική ομάδα και ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει να βρει λύσεις, ώστε η ομάδα να παίξει καλό μπάσκετ και να πετύχει μια εμφατική νίκη, ανάλογη των δυνατοτήτων της.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, δεδομένου πως πέραν της απουσίας του Κούπερ που είναι πια στο πριγκιπάτο και δεν προχώρησε η άμεση αντικατάσταση του, ήρθε και η ζημιά με τον Κάρτερ. Ο Αμερικανός, μακράν ο πιο άτυχος παίκτης της ΑΕΚ στην τρέχουσα περίοδο, είναι εκτός και δεν ταξίδεψε καν στα Τρίκαλα. Ο Κάρτερ θα μπορούσε να δώσει πολύτιμες λύσεις σε οργάνωση, άμυνα και σκοράρισμα.

Βέβαια, η ΑΕΚ ποντάρει πολλά στην παρουσία του Τζέι Κόβαν Μπράουν. Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός έδειξε σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις, θα είναι καθοριστικός για τη θέση 2, αλλά και την οργάνωση του παιχνιδιού. Ετσι, η ΑΕΚ θα ψάξει τη νίκη που θα την διατηρήσει στην 3η θέση και θα ψάξει στη συνέχεια ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X