«Οι συνθήκες για την ΑΕΚ δεν είναι... φυσιολογικές»

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ποσειδώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κλειστό του Βύρωνα θα διεξαχθεί το πρώτο από τα δύο τηλεοπτικά ματς της ημέρας με την ΑΕΚ να θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Φοίβο Συκεών (Σάββατο, 15:00, ΕΡΤ2). Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Αερωπό έχουν μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία και κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και εκτός πλέι οφ.

Εν τω μεταξύ αγωνιστικά οι αποχωρήσεις των Δούγια και Γκατφί -και κυρίως του δεύτερου- έχουν επηρεάσει από την στιγμή που δεν αντικαταστάθηκαν. Ο Φοίβος παλεύει όλα τα ματς και φέτος έκοψε ήδη ένα βαθμό από την ΑΕΚ στον πρώτο γύρο. Στόχος του είναι να μαζέψει όσον τον δυνατόν περισσότερους πόντους που θα του δώσουν καλές πιθανότητες παραμονής στα πλέι άουτ.

«Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο ματς, όπως ήταν και αυτό του πρώτου γύρου. Κάναμε καλή προετοιμασία, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ακόμα φυσιολογικές. Οπότε πιστεύω ότι για εμάς θα είναι πολύ καλό αν πάρουμε τη νίκη», είπε ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X