Σήμερα κρίνεται του Κοντέ

Σήμερα κρίνεται του Κοντέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ιμπραήμα Κοντέ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν αρχίσει αυτές τις μέρες τις διαπραγματεύσεις τόσο με τον παίκτη όσο με την Άντερλεχτ, προκειμένου να εντάξουν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της ομάδας. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους “κιτρινόμαυρους” να εντείνουν την επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, αλλά και με τους ομολόγους τους στον βέλγικο σύλλογο, αφού ο χρόνος πιέζει πλέον επικίνδυνα και ό, τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Για τον λόγο αυτό οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη προχωρήσει την περίπτωση του Κοντέ, προτείνοντας στην Άντερλεχτ να αποκτήσουν δανεικό ως το καλοκαίρι τον διεθνή άσο από τη Νέα Γουινέα και στη συνέχεια να υπάρξει οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που οι δύο πλευρές αποφασίσουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Η περίπτωση αυτή μόνο ως εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί, από τη στιγμή μάλιστα που το συμβόλαιο του Κοντέ είνα ιδιαίτερα υψηλό για τα δεδομένα της Ένωσης, αλλά στην ΑΕΚ δεν κρύβουν ότι κάνουν πλέον μεγάλες προσπάθειες για να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη υψηλού επιπέδου. Ενδεχομένως και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ουσιαστικά να ξεκαθαρίζουν την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X