Σε καλό ρυθμό ο Μπράουν, με ηρεμία για τον «άσο»

Εδωσε στίγμα και συνεχίζει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά ικανοποιημένος έδειξε ο Γιούρι Ζντοβτς έπειτα από την πρώτη προπόνηση του Τζέι Κόβαν Μπράουν με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει τη «Βασίλισσα», αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τα Τρίκαλα. Στην ΑΕΚ περιμένουν από τον Μπράουν πόντους, εύκολο καλάθι από μακρινή απόσταση, ασίστ, καλή άμυνα και πιστεύουν πως θα τα βρουν.
Με την απόκτηση του Μπράουν η ΑΕΚ κλείνει μια βασική επιλογή που είχε στην ατζέντα του ο Ζντοβτς. Η επόμενη κίνηση θα αφορά τον πλέι μέικερ, που θα καλύψει το κενό του Κούπερ. Επειτα από το αδιέξοδο στις επαφές με τον Χάμοντς, στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και να ψάξουν με υπομονή. Αλλωστε, το σημαντικό είναι να υπάρξει μια καλή επιλογή, ειδικά σε μια τόσο νευραλγική θέση όπως αυτή του οργανωτή του παιχνιδιού.
Για το Σάββατο, ο Ζντοβτς θα πορευθεί με τους Κατσίβελη, Παπαντωνίου, ενώ στην οργάνωση μπορούν να συμβάλουν και οι Μπράουν, Κάρτερ, Καλαμπόκης. Μην αποκλείσετε πάντως, εφόσον έχει ξεπεράσει την ίωση του, να εμφανιστεί στη 12άδα της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μωραϊτης. Ο ταλαντούχος άσος έχει κερδίσει τον Ζντοβτς και είναι πιθανό να πέσει στα βαθιά σε επίσημο ματς της «Βασίλισσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X