"Χαιρετάει" ο Κρισάντους, αναμονή για "Ενάνο"

"Χαιρετάει" ο Κρισάντους, αναμονή για "Ενάνο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα αγωνιστικά πλάνα του Γκας Πογιέτ, ο Μακόλεϊ Κρισάντους έχει βγει εδώ και πολύ καιρό. Και δεν επρόκειτο σε καμία περίπτωση να ξαναμπεί. Περισσότερο άλλωστε για λόγους… τακτικής και από την ΑΕΚ αλλά και από τον Νιγηριανό φορ, η υπόθεση έχει “τραβήξει” μέχρι τώρα και ο παίκτης είναι ακόμα στα Σπάτα. Πάντως είναι δεδομένο πως ο Κρισάντους θα αποτελέσει παρελθόν. Είτε με διαζύγιο όπως επιδιώκει και πιέζει ο Νιγηριανός. Είτε με πώληση, όπως επιμένει και έχει καταστήσει και σε σαφές στον ίδιο τον παίκτη η ΑΕΚ. Ο Κρισάντους, που θέλει να μείνει στην Ευρώπη, έχει ενδιαφέρον και από Έλτσε και από Πονφεραντίνα. Και ο μάνατζερ του υποστηρίζει πως θα γίνουν άμεσα προτάσεις, ωστε να τελειώσει το θέμα. Το βέβαιο είναι πως ο “Μάκης” θα αποχαιρετήσει την ΑΕΚ.

Η πόρτα των Σπάτων πάντως, θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ενδεχομένως να την διαβεί ακόμα και ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Η ΑΕΚ δεν θα έβλεπε με κακό μάτι την παραχώρηση του, ο ίδιος ο Αργεντινός θα το σκεφτόταν αν προέκυπτε μια καλή πρόταση και από την Βραζιλία φέρεται να υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον. Το ζήτημα ωστόσο, είναι τα στενά χρονικά περιθώρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X