«ΑΕΚ για Σόλομον Ασάντε»

«ΑΕΚ για Σόλομον Ασάντε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ… τρέχει να προλάβει την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για να κάνει μεταγραφές και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι αυτό του Σόλομον Ασάντε.

Ο 25χρονος διεθνής Γκανέζος δεξιοπόδαρος ακραίος αγωνιζόταν τελευταία στην Μαζέμπε του Κονγκό (γεννήθηκε στο Κουμάσι της Γκάνας) και σύμφωνα με δημοσίευμα του «footyday.com» ενδιαφέρει έντονα την ΑΕΚ και την Μαμελόντι Σαντάουνς της Νοτίου Αφρικής.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρχε και ενδιαφέρον από την Κίνα που ατόνησε, με την ελληνική και την νοτιοαφρικάνικη ομάδα να είναι φαβορί για να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με ΜΜΕ της Γκάνας, καθώς δεν έχει ομάδα αυτό το διάστημα.

Ο Ασάντε παίζει στην Μαζέμπε από το 2013, ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε σε Μπερεκούμ-Γιενέγκα στην πατρίδα του. Τον περασμένο Σεπτέμβριο και Νοέμβριο αγωνίστηκε με την Εθνική Γκάνας στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα σε Ρουάντα και Κομόρος (δις).

ergotelis4

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X