Προχωράει με Ισνάλντο

Η δοκιμή του Ισνάλντο στη Μάντσεστερ Σίτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Οράσιο Ισνάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν προκρίνει οι άνθρωποι της ΑΕΚ για τα άκρα της επιθετικής τριάδας και τα τελευταία 24ωρα κάνουν προσπάθειες για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και να εντάξουν τον 22χρονο ποδοσφαιριστή στο δυναμικό τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αργεντινό να έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση που του έχει κάνει η Ένωση, άρα αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολο να ολοκληρωθούν σε διάστημα λιγότερα της μίας με δύο ημέρες, αφού μέχρι αυτή τη στιγμή υπάρχει μικρή διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Όλα δείχνουν πάντως ότι δύσκολα θα χαλάσει και αυτή η προσπάθεια της Ένωσης για ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ. Παρά το γεγονός ότι ο Ισνάλντο δεν αποτελεί την βασική επιλογή της ομάδας, αλλά μια εναλλακτική λύση, στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι αποτελεί τόσο κίνηση για το παρόν όσο και επένδυση για το μέλλον και γι’ αυτό αποφάσισαν να προχωρήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X