Χωρίς Άρθο η αποστολή με Ηρακλή

Κινέζοι και Τούρκοι "τσεκάρουν" τον Άρθο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απουσία του Θέσαρ Άρθο, ήταν η μοναδική αλλαγή που έκανε ο Γκας Πογιέτ στην αποστολή, για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ενδεχομένως η επιλογή αυτή του Ουρουγουανού τεχνικού, έχει να κάνει με την υποχρεωτική παρουσία του νεαρού Σβάρνα. Ίσως όμως και να συνδέεται με τις εξελίξεις γύρω από την επικείμενη αποχώρηση του Άρθο από την ΑΕΚ. Κατά τα άλλα, εκτός έμειναν ο τραυματίας Κορδέρο, ο Μπαρόχα που ακόμα δεν είναι έτοιμος (και έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να βρίσκεται στην αποστολή ο Ντούνης) αλλά και οι Κρισάντους και Ανάκογλου που εδώ και καιρό είναι εκτός πλάνων. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Πογιέτ επέλεξε για την αποστολή τον Βασιλαντωνόπουλο και όχι τον Φαγιέ.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή: Ανέστης, Ντούνης, Σοϊλέδης, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Γκάλο, Μπακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πλατέλλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X