Και τώρα ...τρέχουμε

Και τώρα ...τρέχουμε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάθηκε λοιπόν ο Ορλάντο Σα για την ΑΕΚ. Χάθηκε δηλαδή ο βασικός στόχος της Ένωσης για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που η πρόταση του Δικεφάλου προς τη Ρέντιγκ ήταν κάτω από 500 χιλιάδες ευρώ συν το 25% σε ποσοστό μεταπώλησης (και όχι τα νούμερα που έγραφαν οι Άγγλοι), τότε ήταν απολύτως λογικό ο Πορτογάλος να μη συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Θυμίζω ότι την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό που υποστήριζαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ότι όλες οι υποθέσεις μένουν πίσω για χατήρι του Πορτογάλου. Το αποτέλεσμα όμως ήταν αρνητικό και το γεγονός αυτό είναι λογικό να προβληματίζει τον κόσμο.

Εκτός κι αν γίνει κάποια ανάλογη κίνηση στο χρονικό διάστημα που απομένει ως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Δεν το πιστεύω και μακάρι να βγω ψεύτης. Πρακτικά μάλιστα, αυτό που καταλαβαίνει κανείς από τον τρόπο που χειρίστηκε η ΑΕΚ το θέμα του Σα είναι ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα αναζητήσουν πλέον εναλλακτικές λύσεις, σαφώς χαμηλότερων οικονομικών απαιτήσεων. Κι εκεί είναι όλο το μυστικό της υπόθεσης.

Εδώ που έφτασε πάντως η κατάσταση, δεν υπάρχει και άπλετος χρόνος για να γίνουν επιλογές.  Συμφωνώ με την άποψη ότι τις τελευταίες μέρες κάθε μεταγραφικής περιόδου παρουσιάζονται ευκαιρίες, αλλά πρώτον αυτές οι ευκαιρίες δεν είναι …τσάμπα και δεύτερον όταν μια ομάδα φτάνει να περιμένει τα τελευταία 24ωρα για να βρει ευκαιρίες, τότε δύο τινά συμβαίνουν. Είτε από την αρχή δεν έγινε σωστός προγραμματισμός, είτε ενώ έγινε σωστός προγραμματισμός, στην πορεία δεν υπήρξαν οι προϋποθέσεις προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Για την ΑΕΚ θα ήταν ιδανικό το ενδεχόμενο να έβρισκαν για την κορυφή της επίθεσης μια περίπτωση Γιόχανσον ή Σιμόες. Αλλά ειλικρινά πόσες πιθανότητες έχει μια ομάδα να βρίσκει …λαβράκια σε κάθε μεταγραφική σεζόν; Ελάχιστες έχω την εντύπωση, αλλά αυτό που μένει είναι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες για να δούμε πως θα ολοκληρωθεή η μεταγραφική περίοδος, ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τις κινήσεις που θα έχουν (ή δε θα έχουν) γίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X