Στην τελική ευθεία και οι αποχωρήσεις

Στην τελική ευθεία και οι αποχωρήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού αποτελεί τον έναν στόχο που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο άλλος είναι το ξεκαθάρισμα του ρόστερ, αφού υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είτε έχουν δεχθεί πρόταση να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους, είτε γνωρίζουν ότι έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και βρίσκονται εν αναμονή της πρότασης.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο Θέσαρ Άρθο, ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο Δημήτρης Ανάκογλου και ο Άνταμ Τζανετόπουλος είναι μερικές απ’ τις περιπτώσεις αυτές. Η κάθε μία εννοείται με τις δικές της ιδιαιτερότητες. Στην ΑΕΚ περιμένουν πρόταση από τη Γκρέμιο για τον Αργεντινό άσο, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με την περίπτωση του Θέσαρ Άρθο. Η ομάδα από την Κίνα που έδειξε ενδιαφέρον, δεν έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, κάτι που περιμένουν οι “κιτρινόμαυροι” ότι θα συμβεί εντός της εβδομάδας. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Κρισάντους. Ο εκπρόσωπος του Νιγηριανού υποστηρίζει ότι πολύ σύντομα θα φέρει επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, αν και προς το παρόν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Για τον Βαγγέλη Πλατέλλα η υπόθεση είναι εντελώς διαφορετική. Στην ΑΕΚ τον θεωρούν ως πολύτιμο μέλος της ομάδας και πιστεύουν στις ικανότητές του, αλλά επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, εξετάζουν από κοινού το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ως το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται πάντως και το ενδεχόμενο να μείνει με σκοπό να δώσει λύσεις στα άκρα της επίθεσης. Ανάκογλου και Τζανετόπουλος έχουν χάσει τη θέση τους στις αποστολές της ομάδας από τον Ουρουγουανό τεχνικό και μέχρι τελευταία στιγμή όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον τους θα είναι ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X