Το καλοδεχούμενο αποτέλεσμα και η ενίσχυση

Το καλοδεχούμενο αποτέλεσμα και η ενίσχυση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με το Λαύριο να μην ήταν πειστική, αλλά αυτή η ομάδα που εμφανίστηκε – με τη συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία τουλάχιστον – δεν πρόκειται να μπει ξανά σε παρκέ. Ο Γιούρι Ζντοβτς προχωρά ολοταχώς τις κινήσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα παίζει το μπάσκετ που θέλει εκείνος και θα μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε αντίπαλο εντός και εκτός συνόρων.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως χθες (και) στην ΑΕΚ παρακολουθούσαν με ιδιαίτερα ενδιαφέρον το ντέρμπι του ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Και δεν είναι επίσης μυστικό, πως στη «Βασίλισσα» ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που φέρνει – άνευ συγκλονιστικού απροόπτου – τους «κόκκινους» στην κορυφή με πλεονέκτημα έδρας και τον Παναθηναϊκό στη 2η θέση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στα σταυρώματα που θα γίνουν στα πλέι οφ, ο 3ος του πρωταθλήματος θα παίξει με τον 2ο.
Το πιθανότερο σενάριο είναι η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και η αίσθηση που υπάρχει στους «κιτρινόμαυρους» είναι πως έχουν καλές πιθανότητες με την ομάδα του Τζόρτζεβιτς. Το πρόσφατο παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες για την ΑΕΚ και υπάρχει πεποίθηση, πως με σκληρή δουλειά η ομάδα θα βελτιωθεί και θα μπορεί να επιβληθεί του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας την είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X