Οριστική απόφαση για στόπερ

Οριστική απόφαση για στόπερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μεταγραφικά δεδομένα που δημιουργούνται στην ΑΕΚ συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση που υπήρξε οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Γκουστάβο Πογιέτ και Αλεξ Ντε Μπαρτόλο. Εχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες καλούνται να βρουν τις επιλογές που θα ενισχύσουν την ομάδα ουσιαστικά στις θέσεις που έχει κρίνει ο προπονητής.
Όπως προέκυψε από τη συνάντηση, στην ΑΕΚ είναι πλέον ειλημμένη απόφαση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Η προβληματική εικόνα της «κιτρινόμαυρης» οπισθοφυλακής και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τα πολλά αβίαστα λάθη που πήγαν να κάνουν τη ζημιά σε αρκετές περιπτώσεις, κάνουν τους Ενωσίτες αξιωματούχους να προχωρούν και στο θέμα του στόπερ.
Ηδη, στην ΑΕΚ έχουν συλλέξει κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις και θέλουν να κάνουν το τελικό ξεκαθάρισμα, ώστε να προχωρήσουν με τις 2-3 λύσεις που θα κυνηγήσουν. Παράλληλα βέβαια, περιμένουν και τις εξελίξεις με τον Αρθο, για τον οποίο υπάρχει η πεποίθηση πως θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση και μεταγραφή, το ενδιαφέρον ομάδας από την Κίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X