Σε πλειστηριασμό δύο φανέλες από το φιλικό ΑΕΚ-Εθνική Αστέγων

Σε πλειστηριασμό δύο φανέλες από το φιλικό ΑΕΚ-Εθνική Αστέγων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πριν φύγει το 2015 έδωσε ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Εθνική Αστέγων με… στόχο να βάλει γκολ στην φτώχεια. Και οι δράσεις της συνεχίζονται, όπως ενημερώνει:

«Ο αγώνας κατά της φτώχειας ανάμεσα στην Εθνική Αστέγων και την ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2015, συνεχίζει ακόμα και σήμερα να αποτελεί ένα μεγάλο «όπλο» στον αγώνα υπέρ της ανακούφισης κάποιων συνανθρώπων μας.

Οι δύο φανέλες της ΑΕΚ που υπέγραψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μαζί με δύο μετάλλια από αυτόν τον αγώνα, έχουν βγει σε πλειστηριασμό από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ CHARITY IDOLS. Με ένα απλό κλικ μπορείτε να δείτε τις δημοπρασίες που θα «τρέχουν» για δύο ημέρες ακόμα από το σάιτ (φανέλα-μετάλλιο η καθεμιά) και να κάνετε δικό σας κάποιο από τα αναμνηστικά, ενισχύοντας παράλληλα έναν ιερό σκοπό».

http://charityidols.gr/el/auctions/viewbids/246
http://charityidols.gr/el/auctions/viewbids/245

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X