Μαθήματα φιλοξενίας από την ΑΕΚ

Ο «τίγρης» φιλοξένησε τον Ιβάν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκας Πογιέτ και οι παίκτες της ΑΕΚ έδιναν χθες εξετάσεις εντός γηπέδου, στο πρώτο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν εντός έδρας. Όμως εξετάσεις έδινε και στις εξέδρες η ομάδα. Εξετάσεις φιλοξενίας, τις οποίες πέρασε με άριστα. Στο Ολυμπιακό Στάδιο εκτός από τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ είχε μια πολυπληθή αποστολή διοικητικών παράγοντων. Και όλοι παρακολούθησαν το ματς χωρίς να έχουν περιορισμούς στην κίνηση τους στους χώρους, χωρίς αστυνομική παρουσία και χωρίς να συμβεί το παραμικρό και μάλιστα είχαν να λένε για την φιλοξενία της ΑΕΚ. Μάλιστα είχαν δοθεί και στην θύρα 29 συνολικά 50 προσκλήσεις στον ΠΑΟΚ που κατά κύριο λόγο είχαν πάει σε οπαδούς της ομάδας που συνόδευσαν την αποστολή. Και επίσης παρακολούθησαν το παιχνίδι χωρίς να συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Μάλιστα στις εξέδρες των επισήμων δεν βρέθηκαν μόνο άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στράτος Σωπήλης μαζί με τον Νίκο Καρούλια. Επίσης παρακολούθησαν το ματς, χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X