Πανευτυχής ο Πογιέτ, μοίραζε συγχαρητήρια

Πανευτυχής ο Πογιέτ, μοίραζε συγχαρητήρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη για τους ποδοσφαιριστές μου” είπε ο Γκας Πογιέτ αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Και αυτούς ήθελε να αναδείξει ο Ουρουγουανός τεχνικός ως πρωταγωνιστές. Σ’ αυτούς ήθελε να αποδώσει και τα εύσημα. Γι αυτό άλλωστε και μπήκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Στάδιου και μοίραζε συγχαρητήρια και μπράβο στους “κιτρινόμαυρους”. Ακόμα και… ρεπό τους έδωσε για σήμερα, παρότι υπάρχει το ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή σε τρεις μέρες. Βεβαίως αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το βάρος που δίνει ο Πογιέτ στην ξεκούραση και την αποφόρτιση από την ένταση. Όμως σε περίπτωση στραβού αποτελέσματος με τον ΠΑΟΚ, ενδεχομένως και να μην μπορούσε να δώσει αυτό το ρεπό.

Πάντως (και) για τον Πογιέτ η νίκη αυτή ήταν εξαιρετικά σημαντική. Κυρίως διότι ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ. Ήταν άλλωστε, το πρώτο του σπουδαίο ματς και μάλιστα μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Το έζησε πολύ έντονα και το πανηγύρισε με σφιγμένες τις γροθιές και φυσικά με τους ποδοσφαιριστές του. Ήταν πανευτυχής ο Πογιέτ για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και αυτό φαινόταν σε κάθε του αντίδραση, σε κάθε του κίνηση στα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη του ματς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X