Μάνταλος: "Με νίκες θα μεγαλώσει η διαφορά"

Διοικητική απόφαση η αλλαγή στην αρχηγία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για τον ίδιο, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος μετά το τέλος του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά ο Μάνταλος είπε στη NOVA:

«Στη φάση που βρίσκεται τώρα η ομάδα, νομίζω πως ήταν ό,τι καλύτερο να έρθει ένα ντέρμπι. Ηρθε την κατάλληλη στιγμή, που είχαμε χτίσει ένα σερί με το καινούργιο έτος. Και το ευχαριστηθήκαμε και εμείς και ο κόσμος που βρέθηκε εδώ και πήρε μεγάλη χαρά».

Τι διαφορετικό υπήρχε συγκριτικά με το ντέρμπι του πρώτου γύρου;

«Το μεγαλύτερο που άλλαξε ήταν το όπλο της ομάδας, ο κόσμος της. Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ ο τρόπος παιχνιδιού. Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι και μόνο στο τέλος απειληθήκαμε, με στημένες φάσεις, όσο δεν απειληθήκαμε στα πρώτα 80 λεπτά».

Γίνεται η ΑΕΚ αφεντικό για τη δεύτερη θεση:

«Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, αλλά εμείς έχουμε πάρει μία διαφορά από τον δεύτερο και με νίκες θα την κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη».

Για τη θέση του:

«Έχω ξαναπεί νιώθω άνετα με αυτή τη θέση, δεν έχει τόσες πολλές διαφορές. Σίγουρα με τραβάει λίγο περισσότερο πίσω, αλλά προσπαθώ να ανταπεξέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον νέο μου ρόλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X