Ρικάρντο Κόστα: «Η ήττα πονάει πολύ»

Ρικάρντο Κόστα: «Η ήττα πονάει πολύ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρικάρντο Κόστα μίλησε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αλλά και τον τρόπο που ήρθε η ήττα στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου αμυντικού:

Για την επιστροφή του στη δράση: “Είχα μιλήσει με τον προπονητή το τελευταίο χρονικό διάστημα, του είχα πει ότι έτοιμος, ότι είμαι διαθέσιμος και από τη στιγμή που προέκυψε η ανάγκη με χρησιμοποίησε και ουσιαστικά επέστρεψα στην αγωνιστική δράση”.

Για το διάστημα της απουσίας του και το πως έβλεπε την ομάδα: “Σίγουρα έχουμε βελτιωθεί, συγκριτικά με τότε που έπαιζα εγώ. Είχαμε κάνει ένα σερί από συνεχόμενες νίκες και θετικά αποτελέσματα, αλλά η ήττα στο σημερινό παιχνίδι μας πονάει πολύ και είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα”.

Για τη σημερινή ήττα: “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να είμαστε μπροστά αν πετύχαινε το γκολ ο Ροντρίγκες. Ήρθε αυτό το γκολ, ήρθε η φάση που φάγαμε το γκολ. Σίγουρα αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, δεν ήρθε το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο…”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X