"Ο Μπουονανότε θα έχει πρόταση από τη Γκρέμιο"

«Βραχυκύκλωσε» κόντρα στην πρώτη 7αδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρόθεση απόκτησης του Ντιέγκο Μπουονανότε από την Γκρέμιο γράφουν σήμερα οι Βραζιλιάνοι, επικαλούμενοι την αποκάλυψη που έκανε ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο στο TVTyCSports της Αργεντινής. Η ιστοσελίδα που το αναδημοσιεύει είναι η “torcedores.com” και το ρεπορτάζ έχει τίτλο: “Ο Ντιέγκο Μπουονανότε θα έχει πρόταση για να παίξει στην Γκρέμιο”, και αφορά σε σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή κι ένας από τους στόχους της είναι ο μέσος της ΑΕΚ Ντιέγκο Μπουονανότε. Αυτό που θέλει η Γκρέμιο είναι να αποκτήσει έναν παίκτη που θα βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στο ρεπορτάζ πάντως σημειώνεται επίσης ότι: “Σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, τα χρήματα που μπορεί να δώσει η Γκρέμιο, δεν είναι αρκετά σε σχέση με αυτά που ζητούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X