Έμεινε ξανά εκτός ο Λι και αναζητά σημείο επαφής με την ΑΕΚ

"Σφαίρα" Λι από την Πρέμιερ Λιγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσουνγκ Γιονγκ Λι είναι η περίπτωση ακραίου που προσπαθεί να “κλείσει” η ΑΕΚ από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αυτή τη στιγμή τα πάντα κινούνται γύρω από την υπόθεση του Ορλάντο Σα. Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Ένωσης κι έτσι η ενίσχυση της ομάδας στα άκρα έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Το γεγονός πάντως ότι για έναν ακόμα αγώνα της Κρίσταλ Πάλας ο Κορεάτης άσος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής (έμεινε στον πάγκο), μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει πως από τη στιγμή που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, προτιμά να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Λι αμοίβεται στην αγγλική ομάδα με περίπου 1,2 εκ. ευρώ τον χρόνο και καταλαβαίνει κανείς ότι για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι αξιώνει το μισό του συμβόλαιο. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να φτάσει σε τέτοια νούμερα, αλλά από τη στιγμή που τον έχει προσεγγίσει και δείχνει θετικός να αγωνιστεί στη χώρα μας, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών. Το βέβαιο είναι ότι όσο δεν αγωνίζεται με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας τόσο περισσότερο απομακρύνεται από τον αγγλικό σύλλογο, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την Ένωση, αν βέβαια πρώτα συμφωνήσουν στα οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X