Με "αντίπαλο" (ξανά) τον καιρό

Ανησυχία για το κυριακάτικο παιχνίδι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι και πριν από τα Χριστούγεννα εκείνο που έλεγε και ξαναέλεγε ο Γκας Πογιέτ, είναι πόσο πολύ απολαμβάνει τον καιρό στην Αθήνα. Άλλωστε ούτε ο ίδιος, ούτε οι συνεργάτες του είχαν συνηθίσει να βλέπουν μεγαλοπρεπή λιακάδα μέσα του Δεκέμβρη. Και μάλιστα και ο Πογιέτ και ο Τσάρλι Ότγουέι, κυκλοφορούσαν μ’ ένα κοντομάνικο, σαν να ήταν Αύγουστος. Όμως φαίνεται πως ο Ουρουγουανός τεχνικός τον… μάτιασε τον καιρό και εδώ και μια εβδομάδα του έχει βάλει πολλά εμπόδια στην δουλειά του. Το προηγούμενο Σάββατο στα Γιάννενα, στην τελευταία προπόνηση πριν τον ΠΑΣ, αναγκάστηκε αντί για το γήπεδο να κρατήσει τους παίκτες του στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, λόγω δυνατής βροχής. Το ίδιο περίπου συνέβη και την προηγούμενη Τετάρτη στα Σπάτα.

Σήμερα βροχή δεν είχε. Τουλάχιστον όχι δυνατή. Αλλά είχε “πολικό” ψύχος και δυνατό αέρα. Ενώ έριχνε και χιονόνερο. Κάτι που δημιούργησε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, για την δουλειά που ήθελε να κάνει ο Πογιέτ. Άλλωστε ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε στο μυαλό του, πως δεν ήθελε κάνενα απρόοπτο, την παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X