Ο "Ντίμι" στο BΒC Sport

Μεγάλη νίκη παρά το λάθος του "Ντίμι" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην εκπομπή “Football Focus” του BBC Sport έδωσε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Η εκπομπή περιείχε και συνεντεύξεις του νικητή της φετινής Χρυσής Μπάλας Λίονελ Μέσι και του Τσάρλι Όστιν που επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Σάουθαμπτον από την ΚΠΡ.

Ο “Ντίμι”, ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής Μίντλεσμπρο που κάνει πορεία πρωταθλητισμού, έχει εννιά συνεχή ματς δίχως να δεχθεί γκολ αν και το 2013 όταν και πήγε στον “Μπόρο” ήταν τρίτη επιλογή. Στην ερώτηση αν πίστευε ότι θα καταφέρει να γίνει νούμερο 1 στα γκολποστ, είπε: “Άν έχεις την δίψα να παίξεις και να προσπαθείς μπορείς να τα καταφέρεις. Όταν σταματήσω να έχω αυτή τη δίψα για το ποδόσφαιρο θα σταματήσω να παίζω. Είχα πει στον προπονητή μου τότε, ότι δεν ήρθα απλά για να προπονούμαι, η ευκαιρία που έψαχνα ήρθε και από τότε όλα πάνε καλά.”

Για το πως νιώθει που είναι μέλος μιας τέτοιας ομάδας που πηγαίνει πρόσω ολοταχώς για την Πρέμιερ Λιγκ, τόνισε: Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι από τους παίχτες μέχρι τους οπαδούς, οι οποίοι μας ακολουθούν όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Είμαστε προσγειωμένοι όμως, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για το στόχο και ο προπονητής μας κάνει ό,τι μπορεί για να μας το υπενθυμίζει. Παίζω για μια μεγάλη ομάδα που με στηρίζει, τα πάμε περίφημα, νιώθω ολοκληρωμένος στη ζωή μου και πιστεύω ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X