"Η ΑΕΚ με Πογιέτ έχει ποιότητα και παίρνει νίκες"

"Η ΑΕΚ με Πογιέτ έχει ποιότητα και παίρνει νίκες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο novasports.gr ο βοηθός του Ίγκορ Τούντορ. Ο Ιβάν Λέκο αναφέρθηκε αρχικά στο δίδαγμα που πήρε η ομάδα του από το ματς με την Ξάνθη:

“Το μάθημα ήταν ότι κόντρα σε μία επιθετική ομάδα με μεγάλο κίνητρο για να πάρει το αποτέλεσμα, θα πρέπει αντιδράσουμε και εμείς με εξίσου μεγάλη επιθετικότητα. Δεν το είδαμε με την Ξάνθη. Έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα, δεν τα καταφέραμε. Και αν το δούμε στο τέλος, ίσως το 1-1 είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, γιατί και η Ξάνθη είχε τις δικές της ευκαιρίες και εμείς τις δικές μας. Πρέπει να κάνουμε την ανάλυση τι πήγε στραβά, να γίνουμε πιο επιθετικοί, πιο γρήγοροι. Θεωρώ ότι είμαστε σε μία καλή περίοδο γιατί δεν έχουμε χάσει στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις μήνες. Οπότε θα πρέπει να αναλύσουμε τι κάναμε, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο ματς”.

Για την απόφαση του προπονητικού τιμ να επιλέξει σε εκείνο το ματς τον Σάμπο ως αριστερό εξτρέμ, ο Λέκο τόνισε:

“Ο Ροντρίγκες προερχόταν από τραυματισμό, ο Μακ ήταν τραυματίας και ο Ζάιρο είχε παιχνίδια ανά τρεις μέρες, πολύ έντονα. Έτσι η ιδέα ήταν να παίξει ο Σάμπο αριστερά, καθώς στα άκρα παίζει και στην εθνική Σλοβακίας. Γενικά δεν θέλουμε να αλλάζουν θέσεις οι παίκτες. Θέλουμε τους καλύτερους σε κάθε θέση, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε και το υλικό, έχουμε πέντε συνεχόμενα ματς. Και ο καθένας θα έχει την ευκαιρία του να μπει στο γήπεδο και να δείξει την αξία του”.

Τέλος αναφέρθηκε και στο ματς με την Ένωση: “Έχουμε δει τα τελευταία ματς της ΑΕΚ με τον νέο προπονητή. Είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει νίκες. Έχουν αρκετή ποιότητα ως ομάδα. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στη δική μας ομάδα. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας και σε τέτοιες αναμετρήσεις οι πιθανότητες πάντα είναι 50-50”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X