Το πρώτο μεγάλο πάρτι

Το πρώτο μεγάλο πάρτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλό κλίμα φάνηκε από τη στιγμή που τέθηκαν σε κυκλοφορία τα ηλεκτρονικά εισιτήρια του ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι μέρες εξελίχθηκαν εξαιρετικά και η εκτίμηση που υπάρχει στην ΑΕΚ είναι πως απόψε θα κλείσει η διαδικασία με αριθμό που θα υπερβαίνει τις 5.000. Αν σε αυτά συνυπολογίσετε τα περίπου 8.000 διαρκείας, αλλά και τους Ενωσίτες που έχουν προγραμματίσει εκδρομές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά ευοίωνες.
Παρά την παγωνιά που θα υπάρχει αύριο στο ΟΑΚΑ, όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της ακόμα και 30.000 Ενωσίτες. Αλλωστε, είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν με την ΑΕΚ γηπεδούχο και άπαντες θέλουν να είναι εκεί. Ειδικά τώρα που η ομάδα έχει δημιουργήσει σερί νικών μέσα στο 2016, που όλοι εκτιμούν πως θα συνεχιστεί ακόμα περισσότερο. Αύριο θα γίνει το πρώτο μεγάλο πάρτι της χρονιάς και θα πρέπει όλοι να φύγουν χαρούμενοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X