Δίνει…ρέστα για τον Σα

Δίνει «ρέστα» για τον Σα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεταγραφή του βεληνεκούς του Ορλάντο Σα, ενός παίκτη δηλαδή που έχει παίξει στην Εθνική Πορτογαλίας και στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορεί ποτέ να είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα στην οποία ανήκει ο Πορτογάλος στράικερ δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει όσο-όσο και περιμένει όσο περνούν οι μέρες, να μπουν και άλλες ομάδες στη μάχη για την απόκτηση του. Κάτι που ήδη συμβαίνει, αλλά στην ΑΕΚ διατηρούν ακέραιες ελπίδες πως θα κάνουν δικό τους τον Σα.
Τις τελευταίες ώρες, όταν κυκλοφόρησε ευρέως πως ο Σα θα φύγει από τη Ρέντινγκ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Κατά πληροφορίες, πολύ γερή προσέγγιση υπάρχει από τη Γουλβς. Οι «λύκοι» είναι επίσης στη Τσάμπιονσιπ, αλλά πούλησαν με 10 εκατ. λίρες τον Αφόμπε στη Μπόρνμουθ και μπορούν να κινηθούν με οικονομική άνεση. Πέραν της Γουλβς, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδα της Λιγκ 1, αλλά και τη Μακάμπι Χάϊφα.
Η ΑΕΚ διατηρεί εξαιρετικές πιθανότητες, κυρίως επειδή έχει μεγάλο όπλο την επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν δεν είναι μεγάλα μεγέθη και δεν διεκδικούν τίτλους και ευρωπαϊκή παρουσία. Αυτά είναι τα μεγάλα θέλγητρα της ΑΕΚ για τον Σα, που πιέζει και αυτός προς την κατεύθυνση της Ενωσης και φαίνεται πως το Σαββατοκύριακο θα είναι κρίσιμο για τις εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X