Αλλαγές χωρίς... αλλαγές

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένο είναι πως μέχρι να ολοκληρωθεί και η σημερινή τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα ως κλειδωμένο, ακόμα και για τις επιλογές του Γκας Πογιέτ στην αποστολή. Αφήστε που επί της ουσίας είναι το πρώτο ειδικών συνθηκών ματς που δίνει ο Ουρουγουανός τεχνικός, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της προετοιμασίας της ομάδας. Διότι στην Λεωφόρο δεν είχε προλάβει να κάνει, παρά μόνο δυο προπονήσεις. Επομένως ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν ο Πογιέτ επιφυλάσσει εκπλήξεις στον αντίπαλο προπονητή.

Πάντως όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ουρουγουανός τεχνικός θα κάνει αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο, χωρίς όμως να αλλάξει την… συνταγή. Τι εννοούμε; Το πιθανότερο είναι πως ο Πογιέτ θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα και τον ίδιο σχηματισμό, με το ματς της προηγούμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ. Όμως οι ρόλοι παικτών που είναι κλειδιά μέσα στο γήπεδο, θα είναι διαφοροποιημένοι. Επί της ουσίας προσαρμοσμένοι στις ανάγκες ενός ματς, όπως αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο και η δομή του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X