"Μας έσωσε το γεγονός ότι ότι συγκατοικούμε με την ΑΕΚ"

"Μας έσωσε το γεγονός ότι ότι συγκατοικούμε με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, διευθύνοντας σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στην έκτακτη συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ και εξαπέλυσε επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού, για μία σειρά από ενέργειες που όπως είπε έχουν σκοπό να βλάψουν την ομάδα, εκφράζοντας την απεριόριστη στήριξη της ΚΑΕ, στην ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη και τους οπαδούς σε όλες τις ειρηνικές ενέργειες που θα κάνουν κατά του κ.Κοντονή.

«Ας λύσει τα θέματα της παράγκας και των εγκληματικών οργανώσεων και μετά ας ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Ας σταματήσεις τις ωμές παρεμβάσεις στις επιτροπές. Χτυπώντας τον τοίχο που λέγεται Παναθηναϊκός θα σπάσει το κεφάλι του» είπε χαρακτηριστικά.

Παρόντες στη αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου ήταν και ο αντιπρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όλοι τους άκουσαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΑΕ να εξαπολύει επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Κύριο ζήτημα της συνέντευξης Τύπου ήταν οι πιέσεις και η προσπάθεια εκμετάλλευσης της ΚΑΕ -όπως αναφέρθηκε- για την χρήση του ΟΑΚΑ, με σκοπό το δημόσιο να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα την στιγμή που άλλες ομάδες έχουν πολύ μικρότερο ενοίκιο σε άλλες εγκαταστάσεις ή και καθόλου.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε το παράδειγμα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μισθώσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έναντι 340.000 ευρώ, την στιγμή που όπως κατήγγειλε ο κ. Τριαντόπουλος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πληρώνει τα διπλάσια για το ΟΑΚΑ. Μάλιστα ανέφερε ότι η ΚΑΕ δέχθηκε πιέσεις από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατόπιν εντολής του κ.Κοντονή να πληρώνει τα υπέρογκα ποσά αυτά αλλά και να δώσει χρήματα για την συντήρηση του κλειστού, προκειμένου να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

«Η Επιτροπή άρχισε να μας πιέζει να κάνουμε διακανονισμό για μια οφειλή στο ΟΑΚΑ γιατί αυτό χρέωνε κάτι που εμείς δεν αναγνωρίζουμε. Μας πίεσαν και μας είπαν ότι δώστε 500.000 για να πάρετε και συμμετοχή στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο κ.Τριαντόπουλος ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο ίδιος άκουσε σε συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΑΚΑ τον κ.Κοντονή σε ομιλία του….

«Πήγαμε στο ΔΣ του ΟΑΚΑ και ακούσαμε να μιλάει ο κ.Κοντονής. Είχε λύσει όλα τα προβλήματα του αθλητισμού βλέπετε και έδινε το «παρών» στο ΔΣ του ΟΑΚΑ. Είπε ότι τέρμα τα αστεία με τον ΠΑΟ. Τώρα είναι η ευκαιρία να τους πιέσουμε να μας δώσουνε περισσότερα λεφτά. Το ΟΑΚΑ ζητούσε 800.000 και μας έσωσε το γεγονός ότι ότι συγκατοικούμε με την ΑΕΚ καθώς αυτή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το ποσό είπαν και έριξαν το ποσό που ζητούσαν»…

Επίσης, κατήγγειλε ότι το υφυπουργείο δεν έχει μεριμνήσει για κάποια έργα συντήρησης και την χρηματοδότησή τους… «Όμως ο υφυπουργός βρήκε ένα εκατομμύριο για να φτιάξει το γήπεδο των Ζακυνθίων Ολυμπιονικών».

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την πλήρη στήριξή της η ΚΑΕ στην ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη εξαπολύοντας πυρά κατά του υφυπουργού… «Ο ΠΑΟ είναι η μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα και δεν εκβιάζεται από κανέναν. Η ιστορία είναι τέτοια και δείχνει ότι θα υπάρχει ο Παναθηναϊκός όποιος και να υπάρχει στην Κυβέρνηση. Ας το πω και πιο λαϊκά, οι κυβερνήσεις πέφτουμε, αλλά ο Παναθηναϊκος μένει. Κανένας δεν μπορεί να μας βλάψει. Και δεν μιλάω μόνο για την ΚΑΕ αλλά για όλο τον ΠΑΟ που έχει μπει στο στόχαστρο του υφυπουργού ο οποίος έχει κλείσει δύο θύρες απλά για να πει ότι κάτι έκανε. Το παραμύθι θα τελειώσει. Τόσο καιρό κάναμε υπομονή για να μην μας κάνει ζημιά. Δεν πείθει κανέναν ότι κόπτεται για τον αθλητισμό. Ενδιαφέρεται για να καθαρίσει τον ΠΑΟ και τον κόσμο του. Θέλει να χρησιμοποιήσει τον ΠΑΟ ως εξηλαστήριο θύμα για να πει ότι κάτι έκανε. Ας λύσει τα θέματα της παράγκας,, των εγκληματικών οργανώσεων και της βια και στη συνέχεια ας ασχοληθεί και με τον ΠΑΟ που δεν μπορεί να αγγίξει. Ας σταματήσει τις ωμές παρεμβάσεις. Ας το καταλάβει καλά… Χτυπώντας τον τοίχο που λέγεται Παναθηναϊκός θα σπάσει το κεφάλι του».

Τέλος κάλεσε τον υφυπουργό να έχει την ίδια ακριβώς ευαισθησία και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα όπως και στο ντέρμπι του ποδοσφαίρου στη Λεωφόρο. «Ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας, ο ΠΑΟ επειδή είναι αρκετά μεγάλος για να τον παίρνει τηλέφωνο, εύχομαι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X