Προ των πυλών ο παικταράς

Προ των πυλών ο παικταράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ορλάντο Σα είναι δεδομένη εδώ και λίγα 24ωρα. Ειδικά από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Πογιέτ, η απόφαση που πάρθηκε είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Πορτογάλος επιθετικός. Η Ένωση έδωσε τα χέρια με τον Σα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τη Ρέντιγκ για να αποκτήσει τον 28χρονο στράικερ με κανονική μεταγραφή.

Οι αρχικές οικονομικές απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας χαρακτηρίστηκαν ως “απαγορευτικές”, αλλά μετά την τελευταία επικοινωνία των υπευθυνων του Δικεφάλου με τους ομολόγους τους στον αγγλικό σύλλογο, φαίνεται ότι βρίσκεται η χρυσή τομή για να ντυθεί ο Σα στα κιτρινόμαυρα. Το ποσό που ζήτησαν οι Άγγλοι στην πρώτη τους επικοινωνία με την Ένωση δεν υπάρχει πια στο “τραπέζι” των συζητήσεων και το πιο πιθανό είναι εκτός από τα χρήματα που θα δώσει η ΑΕΚ, να διατηρήσει η Ρέντιγκ ένα ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται αλλά πλέον οι δύο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία νωρίτερα από το Κυριακάτικο ντέρμπι της ομάδας με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποτελέσει μια κίνηση που θα “φτιάξει” ψυχολογικά και τον κόσμο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X