Kοινωνική δράση του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Kοινωνική δράση του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ, μέσω του Δικτύου Ακαδημιών της, υποστήριξε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες την περίοδο των Χριστουγέννων στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.

Η Αναγέννηση Ιεράπετρας διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου και με την συμμετοχή των ακαδημιών ποδοσφαίρου των ομάδων Μαλλίων και Ελούντας συλλέχτηκαν 107 κούτες με τρόφιμα, ρουχισμό και παιχνίδια τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινονικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας. Στο αθλητικό γεγονός συμμετείχαν 800 αθλητές και γονείς.

Ένα διήμερο αγάπης πρόσφερε η Σάντος Πανοράματος καθώς αντιπροσωπεία αθλητών και προπονητών της Ακαδημίας επισκέφτηκε το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και μοίρασε δώρα αλλά και τρόφιμα στα παιδάκια που φιλοξενούνται εκεί. Οι άνθρωποι του Ελληνικού Παιδικού Χωριού χαρίζουν μία αληθινή οικογένεια σε πολλά παιδάκια και η Σάντος Πανοράματος στηρίζει το δύσκολο έργο έμπρακτα.

Η ομάδα του Ατσιπόπουλου – Πρινέ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 1η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . Το περιεχόμενο της εβδομάδας περιελάμβανε αθλητικές, πολιτιστικές, πολιτισμικές και κοινωνικές δραστηριότητες και με στόχο την διαδραστική ενεργοποίηση των παιδιών της Ακαδημίας σε τομείς, αθλητικούς και μη προάγοντας έτσι την κουλτούρα τους και δημιουργώντας αθλητές με πολυπλευρικότητα και κοινωνικό αίσθημα. Συγκεκριμένα , διεξήχθησαν τρία ποδοσφαιρικά τουρνουά ηλικιών 2007-08 και 2009-10 με την συμμετοχή ομάδων από τον νομό Ρεθύμνου και Χανίων, σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους, λειτούργησε Bazaar βιβλίου με τα έσοδα να διατίθενται στον φιλανθρωπικό σύλλογο ¨ΑΓΑΠΗ¨. Επίσης συλλέχθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας που δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης.

Ο Όλυμπος Κερκύρας προέβη στη συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών υλικών που δόθηκαν σε αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας στην ενορία Καναλίων Κερκύρας. Επίσης συμμετείχε με τα ηλικιακά τμήματα παικτών 6 ως 10 ετών (Κ6-Κ8-Κ10) σε τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κερκύρας που στόχο είχε την στήριξη του «Χαμόγελο του Παιδιού».

ATHLITES-TIS-SANTOS-PANORAMATOS-STO-ELLINIKO-PAIDIKO-CHORIO-NORMAL KOINONIKI-DRASI-TON-DIKTYOU-AKADIMION-DENLARGE MIKROI-ATHLITES-POU-SYMMETEICHAN-STI-CHRISTOUEGENNIATIKI-EVDOMADA-STO-RETHYMNO-NORMAL O-EMPNEFSTIS-TIS-PROSPATHEIAS-STIN-IERAPETRA-K-NORMAL

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X