Δείπνο συσπείρωσης στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Δείπνο συσπείρωσης στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2016 ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην ΑΕΚ με το 5Χ5. Η Ενωση έχει εδραιωθεί στην 2η θέση της Super League και βρίσκεται στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος με… φόντο την κούπα.

Από την Κυριακή ξεκινούν τα ντέρμπι και ένα δύσκολο πρόγραμμα με την ΑΕΚ να καλείται να βγει συσπειρωμένη και δυνατή για να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου που περιμένει πολλά φέτος και στηρίζει από το ξεκίνημα την ομάδα.

Στο πλαίσιο της συσπείρωσης της ομάδας, απόψε πραγματοποιείται δείπνο στην Κηφισιά για τους ποδοσφαιριστές. Στόχος να έρθουν άπαντες πιο κοντά, να περάσουν κάποιες ώρες μαζί ευχάριστα, ενώ δεν αποκλείεται να παραστεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ως δείγμα εμψύχωσης των ποδοσφαιριστών για τα δύσκολα παιχνίδια.

Πάντως ο «Τίγρης» θα δει τους παίκτες και τον Πογιέτ και αύριο, καθώς μετά το τέλος της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος για το 2016 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X