«Παναθηναϊκός και άλλη μία ελληνική ομάδα θέλουν Σίλντενφελντ»

Μήπως αυτό είναι το πέναλτι που εννοούσε ο "Σίφο";

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το… φλερτ με τον Παναθηναϊκό (και όχι μόνο) μίλησε ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ ρίχνοντας το… μπαλάκι στη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το όνομα του 30χρονου στόπερ επέστρεψε στην… καθημερινότητα του Παναθηναϊκού και ο μάνατζερ του «Σίφο» Γιόσιπ Μπουλάτ παραδέχθηκε μιλώντας στους Κροάτες ότι το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» είναι σε ισχύ. Ο ατζέντης του Σίλντενφελντ, μάλιστα, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον αμυντικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Υπάρχει ενδιαφέρον και επαφές, αλλά όλα βρίσκονται στα χέρια της Ντιναμό και της διοίκησης της ομάδας. Θα γίνει ό,τι αποφασίσει η Ντιναμό», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

«Ο Γκόρντον θέλει να αποδείξει πως δεν ευθύνεται εκείνος για το μεγάλο διάστημα που έμεινε εκτός γηπέδων, αλλά κάποιος άλλος. Ή οι γιατροί ή κάποιος άλλος», συνέχισε ο Μπουλάτ.

«Εκτός από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ελληνική ομάδα, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα», κατέληξε ο ατζέντης του «Σίφο».

Και μπορεί να μην είπε ο ίδιος το όνομα της δεύτερης ελληνικής ομάδας που έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προτείνει τον «Σίφο» τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X