Τα δεδομένα της μεταγραφής του εξτρέμ

Έφερε στα μέτρα της τον Βαντίγιο και τώρα ...ψάχνεται
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση του Ορλάντο Σα φαίνεται να μπαίνει τις τελευταίες ώρες σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό οι υπεύθυνοι της ομάδας περιμένουν αρχικά να δουν πως θα προχωρήσει η περίπτωση του Πορτογάλου στράικερ πριν πάρουν οριστικές αποφάσεις για την ενίσχυση στη θέση του ακραίου επιθετικού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, οι περιπτώσεις του Ούκρα και του Ματέι μένουν στην άκρη για την Ένωση (ο δεύτερος μάλιστα συζητάει και με άλλη ελληνική ομάδα), με τους “κιτρινόμαυρους” να θέτουν πλέον άλλες προτεραιότητες.

Ο Σέρβος Μίροσλαβ Ράντοβιτς ο οποίος προτάθηκε στην Ένωση ναι μεν “παρακολουθείται” από τους ανθρώπους της ομάδας, χωρίς όμως να έχει υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη. Στασιμότητα επικρατεί και στο θέμα του Άλβαρο Βαντίγιο, με τον Ισπανό να συζητάει εκτός από την ΑΕΚ και με συλλόγους από το εξωτερικό. Δεν παύει πάντως ο νεαρός άσος να αποτελεί μια επιλογή που εξετάζουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Το θέμα της ενίσχυσης στο δεξί άκρο της επίθεσης παραμένει ανοιχτό για την Ένωση, με τους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίζουν τις συζητήσεις τους και συγχρόνως να μελετούν τα νέα ονόματα που προτείνονται καθημερινά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X