Δίνει «ρέστα» για τον Σα

Ο Βαντίγιο έχει το ...πακέτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί τον παίκτη που θέλει διακαώς ο Πογιέτ. Από πέρυσι ακόμα – τέτοια εποχή ήταν όταν πρωτοξεκίνησε να συζητείται εντός των «κιτρινόμαυρων» εκπροσώπων – αποτέλεσε «καψούρα» πολλών στην ΑΕΚ. Και την καψούρα σου, θα την πληρώσεις και θα κάνεις τα πάντα για να την κάνεις δική σου. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπει δυνατά και με πολύ καλές πιθανότητες στο παιχνίδι της απόκτησης του Πορτογάλου.
Μολονότι οι αξιώσεις της Ρέντινγκ ήταν πολύ υψηλές εξ αρχής – θέμα δανεισμού δεν υπήρξε ουσιαστικά και οι Αγγλοι ήθελαν σχεδόν ατόφια τα 1,6 εκατ. ευρώ που ξόδεψαν το καλοκαίρι – στην ΑΕΚ δεν παράτησαν την υπόθεση. Ο Πογιέτ κατέστησε σαφές προς τους Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς πως θα είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την απόκτηση του Πορτογάλου φορ και έτσι στην Ενωση κάνουν τα πάντα για να καλύψουν την επιθυμία του.
Επειτα από τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ωρών, οι αντιστάσεις των Αγγλων έχουν μειωθεί και υπάρχει πεδίο συμφωνίας. Αλλωστε, είναι φανερό (τα ρεπορτάζ του enwsi.gr είναι άκρως κατατοπιστικά) πως η Ρέντινγκ δεν υπολογίζει στον Σα, του κάνει καψώνια και έχει έτοιμες άλλες λύσεις. Εάν συνυπολογίσετε πως ο Πορτογάλος θέλει πολύ να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», τότε έχετε όλο το θετικό παζλ στην εξέλιξη της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X