Το τρέιλερ για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (VIDEO)

Πρόβλημα με Ανάκογλου και εκτός αποστολής την Κυριακή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, έρχεται την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 19:30, και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μετά τη μοναδική εμπειρία θέασης με τη Sky κάμερα που χάρισε μοναδικά πλάνα στα ντέρμπι του α’ γύρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τη μάχη του ΟΑΚΑ με τη χρήση της κάμερας, που χρησιμοποιείται στους τελικούς των μεγαλύτερων διοργανώσεων παγκοσμίως (Μουντιάλ, Euro). Για την παραγωγή του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες και εκτός από την sky κάμερα μεταξύ άλλων θα είναι 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 1 ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ σε περιγραφή των Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργου Λιώρη, ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη, Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Αργυρόγλου και Γιώργου Βασιλείου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #AEKPAOK.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X