Σαρώνει τα βραβεία ο Μπαρμπόσα

Σπάει ρεκόρ και κοντέρ ο Μπαρμπόσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το γκολ του Έλντερ Μπαρμπόσα ψηφίζεται από τους Έλληνες φιλάθλους και την ειδική επιτροπή ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Την προηγούμενη Πέμπτη ο Πορτογάλος βραβεύθηκε για το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Σκόντα Ξάνθη και πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι έκανε το 2/2, αφού το γκολ που πέτυχε στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ συγκέντρωσε ξανά τις περισσότερες ψήφους. Αναλυτικά στην ανάρητηση που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ στη σελίδα της στο facebook σημειώνεται:

“Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Ελντερ Μπαρμπόσα είναι ο νικητής του Best Goal! Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στη νίκη με 0-2 στα Γιάννενα αναδείχθηκε ως το καλύτερο από τους φιλάθλους που ψήφισαν στη σχετική ψηφοφορία του www.novasports.gr, κάτι που είχε συμβεί και με το γκολ του Πορτογάλου εναντίον της SKODA Ξάνθης στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής! Επίσης, ο Μπαρμπόσα είναι υποψήφιος και για το Best Goal της 16ης αγωνιστικής, το οποίο δεν έχει εκλεγεί ακόμα, καθώς η αγωνιστική αυτή ολοκληρώνεται σήμερα με δύο εξ αναβολής αγώνες!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X