Η λογική της απόκτησης του Μπράουν

Η λογική της απόκτησης του Μπράουν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποιοι το θεώρησαν έκπληξη. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Κρίστμας, η ΑΕΚ έκλεισε και τον Τζέι Κόβαν Μπράουν. Οι μπασκετικοί αναλυτές έσπευσαν να αναφέρουν πως πρόκειται για παίκτες με αρκετές ομοιότητες στον τρόπο παιχνιδιού της. Αμφότεροι είναι κόμπο γκαρντ, παίκτες που μπορούν να παίξουν στη θέση 2, αλλά και στη θέση 1. Μπορούν με την ίδια ευχέρεια να σκοράρουν, αλλά και να οργανώσουν το παιχνίδι.

Στην ΑΕΚ βέβαια δεν τρελάθηκαν και προχώρησαν σε απόκτηση ενός παίκτη με ίδια χαρακτηριστικά. Η στόχευση ήταν ξεκάθαρη και η λογική απλή. Αφ’ ενός, το μεγάλο ζήτημα της Ενωσης σε πολλά παιχνίδια φέτος – θυμηθείτε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για παράδειγμα – ήταν το σκοράρισμα από το 2. Εκεί η ΑΕΚ είχε ζητήματα και χρειάζεται παίκτες που θα δίνουν πόντους. Αλλωστε, ο Κάρτερ έχει δείξει πως μπορεί να παίξει και στο 3, σε κοντά σχήματα.

Συν τοις άλλοις, με την απόκτηση παικτών που μπορούν να παίξουν και ως πλέι μέικερ, υπάρχει μία επιπλέον λύση για την οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Κούπερ ή ο ΝΒΑερ που θα έρθει εάν φύγει ο Αμερικανός, δεν μπορεί να παίζει 40’. Χρειάζεται ανάσες, απαιτούνται παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ικανότητα να αλλάζουν ρυθμό, αλλά και να δίνουν πόντους από την περιφέρεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X