Τέσσερα τα προβλήματα για τον Πογιέτ

Τέσσερα τα προβλήματα για τον Πογιέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το ιατρικό δελτίο γεμάτο ονόματα, επέστρεψε η ΑΕΚ στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό. Ο Ρόναλντ Βάργκας που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα από το ματς με τον ΠΑΣ, ακολούθησε ένα πολύ χαλαρό πρόγραμμα και μόνο στο γυμναστήριο. Και ενδεχομένως να χρειαστεί ο Πογιέτ να περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση, για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να έχει την Κυριακή στην διάθεση του, τον Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό.

Επίσης ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος λόγω θλάσης θα απουσιάσει περίπου τέσσερις εβδομάδες, έχει ξεκινήσει ένα ατομικό πρόγραμμα. Ο Αλάιν Μπαρόχα και στη σημερινή προπόνηση δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες, πότε θα είναι και πάλι έτοιμος. Πάντως έτσι κι αλλιώς, με τις εμφανίσεις που κάνει ο Γιάννης Ανέστης, δεν τίθεται θέμα αλλαγής κάτω από τα δοκάρια. Τέλος, πρόβλημα προέκυψε και με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος ταλαιπωρείται και πάλι από μια ίωση και δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X