ΝΒΑερ στη θέση του Κούπερ

Προχωρά με τον Κούπερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Ντι Τζέι Κούπερ από την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από τον ευρωπαϊκό χώρο. Ειδικά η Μονακό που έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του, φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Στην ΑΕΚ δεν θα είχαν πρόβλημα να αποχωριστούν τον Κούπερ με την κατάλληλη αποζημίωση, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν έχει ικανοποιήσει τις πολύ υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν.

Το σημαντικό είναι πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνει εκεί. Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα επιχειρήσει να σπάσει τη δυάδα από φέτος και γι’ αυτό θα έρθει πλέι μέϊκερ που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κάποιες επαφές με παίκτη που κόπηκε πριν από λίγο καιρό από ομάδα του ΝΒΑ και θεωρείται παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Σε μια νευραλγική θέση όπως είναι αυτή του πλέι μέϊκερ, ο παίκτης που θα είναι βασική επιλογή πρέπει να καλύπτει απόλυτα τα θέλω και τις σκέψεις του προπονητή. Όπως έχει αποδειχθεί πολύ γρήγορα, ο Κούπερ δεν είναι ο παίκτης που θέλει ο Ζντοβτς και έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, παρά τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του. Αλλά ο ΝΒΑερ, θα είναι παίκτης της απολύτου έγκρισης του Σλοβένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X