Προτεραιότητα ο ακραίος - "Βλέπει" και τον Ράντοβιτς

Προτεραιότητα ο ακραίος  - "Βλέπει" και τον Ράντοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στη συνάντηση του Γκουστάβο Πογιέτ με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν λογικό να συζητηθούν και οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του enwsi.gr ο προπονητής της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι γι’ αυτόν προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στο δεξί άκρο της επίθεσης και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις υπόλοιπες κινήσεις.
Εκτός από τους Βαντίγιο, Ούκρα και Ματέϊ, τους οποίους είναι γνωστό ότι έχει στα υπόψιν της η ΑΕΚ, το νέο όνομα που προστίθεται στη λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι αυτό του Μίροσλαβ Ράντοβιτς. Ο 32χρονος ακραίος, με οκταετή παρουσία στη Λέγκια Βαρσοβίας (ήταν συμπαίκτης του Ορλάντο Σα), αποχώρησε από τον πολωνικό σύλλογο και συνεχίζει την καριέρα του στην Κινα και συγκεκριμένα στην Τσάϊνα Φόρτουν. Πριν φορέσει φανέλα της Λέγκια, από το 2003 μέχρι το 2006 αγωνίστηκε στην πατρίδα του με την Παρτίζαν, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ σε 49 συμμετοχές.
Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του πάντως ήταν το 2013/14 όταν σκόραρε 14 γκολ σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League από τη σεζόν 2005/06, τόσο με τη φανέλα της Παρτίζαν όσο και μ’ αυτή της Λέγκια Βαρσοβίας.
Στην ΑΕΚ πάντως δεν έχουν καταλήξει για τον “εκλεκτό” της συγκεκριμένης θέσης, αφού από τη μία περιμένουν τον Βαντίγιο, πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Ούκρα και του Ματέι, αλλά τους “αρέσει” και ο Ράντοβιτς. Τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες όταν και θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X