«Βλέπουν» Μπράουν στην ΑΕΚ

«Βλέπουν» Μπράουν στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ κινούνται για μία ακόμα μεταγραφή, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί στην περιφέρεια με παίκτες εγνωσμένης αξίας και ποιότητας ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Basket Lesgue.

Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει αναλάβει προσωπικά την περίπτωση αυτή, καθώς επιθυμεί την απόκτηση Αμερικανού περιφερειακού, που γνωρίζει πολύ καλά από το τουρκικό πρωτάθλημα. Το Sportit έψαξε την περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Σλοβένος προπονητής και σας την παρουσιάζει.

Πρόκειται για τον Τζέι Κόβαν Μπράουν, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άνκαρα. Οι δύο πλευρές, όμως, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία τους και ο Αμερικανός να μείνει ελεύθερος.

Η περίπτωση που πρώην παίκτη του Ρεθύμνου και του ΚΑΟΔ είναι από αυτές που ενδιαφέρουν έντονα τους ανθρώπους της Ένωσης, ωστόσο η ΑΕΚ δεν παίζει… μόνη της για την απόκτησή του. Αυτό διότι και η Ουσάκ Σπορτίφ ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το… χειροπιαστό από πλευράς ΑΕΚ και οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες σχετικά με το τι θα συμβεί με την περίπτωσή του.

Πηγή: sportit

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X