Γεμίζουν... μπαταρίες για το νέο "Γολγοθά"

Τους ...πέθανε μέχρι να τους τσεκάρει όλους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σερί των πέντε νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι έτσι κι αλλιώς σημαντικό. Αποκτά όμως ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς προέκυψε μέσα από ένα σερί αγώνων χωρίς… ανάσα. Η ΑΕΚ έδωσε και τα πέντε ματς, μέσα σε διάστημα δυο εβομάδων. Κάτι που σημαίνει πως ανά… τριήμερο, είχε αγωνιστική υποχρέωση. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Γκάς Πογιέτ έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του. Και με ρητές “εντολές” να γεμίσουν… μπαταρίες, καθώς από την Κυριακή ξεκινά ένας νέος αγωνιστικός “Γολγοθάς”. Με σερί συνεχόμενων παιχνιδιών.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ. Ακολουθεί μεσοβδόμαδα το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, ενώ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, η ΑΕΚ υποδέχεται την Βέροια για το κύπελλο. Ανάλογα με τον ορισμό της ημερομηνίας της ρεβάνς στο Καυταντζόγλειο, δεν αποκλείεται αυτή να προκύψει ακόμα και μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη. Δηλαδή μετά το ματς με την Βέροια και πριν απ’ αυτό με τον Ατρόμητο. Αλλιώς θα πάει για την εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X